Affiliate marketing za pocetnike

Affiliate marketing za pocetnike

Please forward this error screen to neo. Affiliate marketing za pocetnike forward this error screen to cp02. Please forward this error screen to cp02.

Please forward this error screen to cp33. Lozinka će vam biti poslana e-mailom. Affiliate Marketing je jedan od najpopularnijih načina pomoću kojeg možete zaraditi novac na svom blogu. Omogućava Vam da dodate stalni prihod u strategiju monetizacije Vašeg blog-a. U ovom Affiliate Marketing vodiću za početnike, objasit ćemo kako funkcionira Affiliate Marketing i kako početi zarađivati preko istog. Po definiciji, Affiliate Marketing je online prodaja gdje prodajete proizvode od drugih prodavača, a oni Vam plaćaju proviziju kada korisnici kupe njihov proizvod sa Vaše stranice. Morate naći proizvod ili uslugu za koju verujete da će biti od pomoći Vašim korisnicima.

Nakon toga morate ga strateško dodati u svoje članke i druge oblasti Vaše web stranice, tako da korisnici mogu kupiti proizvod koristeći Vaš Affiliate link. Prvo, morate pronaći kompaniju ili proizvod koji želite promovisati. Morate izabrati proizvod ili uslugu za koju smatrate da će biti relevantna za temu Vašeg bloga i korisno za Vašu publiku. Zatim morate se pridružiti njihovom partnerskom programu. Morate da koristite ovaj Affiliate ID u svim Affiliate linkovima koje dodate na Vašoj web stranici kako bi unovčili prodaje. Kada korisnik izvrši kupovinu, zaradit ćete proviziju.

Vaša uplata se izdaje kada Vaša zarada dostigne određeni prag. Prvo, morate biti sigurni da koristite pravu platformu za blogovanje i da možete pokrenete Affiliate Marketing kampanje na svojoj web stranici. Affiliate link i možete efikasno upravljati Vašim Affiliate kampanjama. Ako niste još napravili web stranicu, odmah možete započeti. Postoji mnogo načina za pronalaženje proizvoda i kompanija kojima možete partnerirati kao podružnice. Evo nekih najlakših načina za pronalaženje proizvoda koje možete promovirati.

Prvo, morate pogledati proizvode i usluge koje već koristite i da ih pronađete korisnim. To vam olakšava ubeđivanje korisnika o proizvodu, jer već znate prednosti i slabosti. Mnoge kompanije aktivno traže Affiliate marketere da promovišu svoje proizvode i zato dodaju vezu na svoju Affiliate stranicu u podnožju svojih web stranica. Postoji mnogo načina za pronalaženje proizvoda i kompanija sa kojima možete biti partner.